TV2Nettavisen

Tjukkere tåke i Skien

Av Bengt Eriksen - 09.okt.2007 @ 13:06
Jeg beklager oppholdet i bloggingen. Jeg har vært på fjellet.

Jeg hadde med pc-en, men slasken som hadde solgt meg en tilkoblingsgreie hadde glemt å fortelle meg hvordan jeg skulle komme meg på nett. Jeg fikk tilbud om å låne en pc, men jeg takket nei fordi den hadde så teite taster. Og hadde jeg hatt flere tåpelige unnskyldninger for ikke å skrive, kunne jeg føyd til dem her.

Sannheten er at jeg valgte utegym i fjelluft fremfor stillesittende pc-drill.

Jeg kjenner ikke den fulle og hele sannhet om hva som er galt med eller i Odd, men det jeg har sett og hørt i det siste har sett hakkende galt ut.

Ove Flindt Bjerg skulle få Odd-skuta inn til sikker Tippeligahavn. Akkurat når han ble ny Odd-trener, vet jeg ikke, men Sandstø og Larsen var gone en fredag kveld (28.9.07). Derfor stusset jeg litt da jeg så Hallvar Thoresen sitte i et annet tv-studio enn meg påfølgende lørdag. Med forbehold om at det var et opptak: Hadde virkelig ikke sportssjefen i Odd Grenland viktigere ting fore enn å analysere andre fotballag dagen etter eller samme dag som klubben hadde fått inn en redningsmann? Flindt Bjerg hadde bare fem sjanser, og den første var bare en dag unna!

Den nye sjefen meldte entusiasme som det viktigste. Flindt Bjerg meldte ikke om noen klare og konkrete grep før kampen mot VIF. Og uten entusiasme, ble det ikke noe av noen ting fra Odd-spillerne.

Nå er det spilt en kamp til, mot RBK, og nå er entusiasmen blitt til bortforklaringer a la dem jeg serverte ovenfor samt frustrasjon. "Hadde jeg hatt en bredere stall, med mange færre skader og ikke så mange spillere i karantene på grunn av gule kort, ville enkelte gått hodestups ut av stallen i morgen." Slik var Flindt Bjerg sitert på fxt.no etter 1-4-tapet mot RBK søndag. Og videre: "Situasjonen i klubben er langt verre enn jeg var klar over."

Du verden! Ikke bare har ledelsen i klubben opptrådt klønete (se også Tåke i Skien), det ser også ut til at redningsmannen er en smule naiv.

Til det første: Hadde tanta mi hatt gummihjul, så hadde det gått direktebuss fra flyplassen til der hun bor. En redningsmann må jo ta grep, ikke jabbe om det han ikke liker og som han ikke kan/vil gjøre noe med.

Til det andre: Situasjonen i en klubb som sliter er alltid verre enn den ser ut til. Enten fordi det er så mye galt at noe fortrenges, glemmes eller velges vekk i beskrivelsen av tilstanden, eller også fordi beskriverne av tilstanden pakker dritten pent inn. Det må redningsmannen ta høyde for. (Hvis han er lurt opp i stry, er det en annen sak!)

Det var bare morgentåke på fjellet. Heldigvis.

Kommentarer:
Postet av: færder

Nå har vel Odd sin trener en snuoprasjon bakseg frå bergenz i Østerrike. Ein klubb i same situasjon som Odd er nå, så me får vente med å dømme han enda. men hans uttaleser er veldig ulikt det gamletrener paret. Spennende å sjå om det kan gje noko forbetring mot Start. Mot RBK var Odd javngode med heimelaget i 40 min av fyrste omgang. Det er spesielt i forsvaret ting har knekt heilt sammen siste tida.
uansett hadde aldri i verden larsen ,sandstø klart å snu dette, og hadde dei klart det hadde dei neppe fått fortsette etter sesongen, og då måtte uansett fallskjermen blitt laust ut. Flindt Bjerg / waage er ikkje så dyr nødlysning

09.okt.2007 @ 21:31
Postet av: Skien

Bengt du er en klok mann. Takk for at du setter kloke ord på det mange i Skien føler.
Du er ikke alene om å stusse over det Hallvard Thoresen foretar seg. Skjønte heller ikke mye da jeg så han som ekspert i studio til Canal+ den lørdagen

10.okt.2007 @ 00:58
Postet av: TNT

Kjære Bengt, hadde du vært litt mer i Skien og opplev hvordan styret sitter og forguder seg selv, forkaster alle forslag som gjør at de fremdeles får sitte i styret og passe på hverandre, så hadde du skjønt hvorfor ODD er det dårligste lager. Styret har ett mål, det er også derfor de sparket trenerne, for å redde seg selv. Noen kjenner til det skitne spillet som foregår, dessverre er de ikke tøffe nok til å gå ut med det offentlig....

10.okt.2007 @ 10:34

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5548024
hits