TV2Nettavisen

Keep it, Mr. Solskjaer, please!

Av Bengt Eriksen - 28.aug.2007 @ 15:17
Det hender det skjer noe før TV-sending som gjør det vanskelig å holde maska på sending. Jeg hadde litt trøbbel da Ole Gunnar Solskjær kom i TV 2-studio i fjor sommer.

Da han ble varslet som gjest, begynte jeg å tenke over om jeg hadde møtt ham før. Siden jeg ikke kom på når det skulle ha vært, tok jeg ikke sjansen på å si takk for sist. Jeg presenterte meg med fullt navn og nummer.

Så kom det: Jeg vet godt hvem du er, jeg har autografen din.

Jeg rakk å le, før jeg spurte: Har DU autografen MIN? Det er jo feil, det er jeg som burde hatt din!

Da han fortalte at han hadde fått den på Lerkendal som guttunge, etter en kamp mellom RBK og VIF, var det grunn til å tro ham. Likevel virket det rart. Det ble ikke bedre da sendingen startet. Heldigvis kunne jeg humre for meg selv mens Solskjær snakket med programleder Davy Wathne.

Jeg har alltid hatt et veldig avslappet forhold til kjendiser og stjerner. De skal få være i fred for meg. Dessuten har livet lært meg at de ikke alltid er slik man har fått inntrykk av at de er.

Det vil være ravende galt å si at jeg kjenner Ole Gunnar Solskjær. Likevel: Inntrykket han har gitt de gangene jeg har sett og hørt ham, enten det er på eller utenfor banen, er bunnsolid. Profesjonell til fingerspissene, gode holdninger, fri for stjernenykker og ærgjerrig, er det jeg umiddelbart forbinder med ham. Hvis jeg tar med hans utsøkte målteft, fremstår han som gull verdt for trenere og lagkamerater og som en prima ambassadør for klubbene han har spilt for.

Hans atferd bør bli pensum for alle fremtidige fotballspillere.

Kommentarer:
Postet av: Anne

Helt enig med deg.Og du aner ikke hvor mange ganger jeg har vært irritert på deg.Du er sikkert ikke slik man kan få inntrykk av, du heller.Man skal være forsiktig med å komme med for bastante meninger om folk. Enten det er om
Ole Gunnar Solskjær,David Beckham eller Bengt Eriksen. Ingen er bare det du ser.
Men i tilfellet Solskjær så er det ikke tvil om at han er en kjernekar.Det er ikke bare fremtidige fotballspillere som har noe å lære av han.Noen og enhver av oss kan vel lære ett og annet om utholdenhet hos den mannen.

29.aug.2007 @ 12:18
Postet av: TT

Helt riktig Eriksen! Ole Gunnar kommer jeg aldri til å glemme. Får tårer i øynene hver gang jeg tenker på finalen i Champions League der han scoret vinnermålet. Maken til ydmyk person til tross for det han har oppnådd!! Ikke er han opptatt av hårspray og glamfaktor heller.

29.aug.2007 @ 19:44

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5511955
hits