TV2Nettavisen

5 av 18

Av Bengt Eriksen - 11.mai.2007 @ 10:52

På La Manga i februar spurte jeg noen sentrale VIF-ere: Hva om dere har 4 poeng etter 6 kamper? I dag viser det seg at jeg bommet med ett poeng i spørsmålsstillingen min.

Begrunnelsen for spørsmålet, var: Både VIF og RBK ansatte unge og ganske uerfarne trenere. En av begrunnelsene var de gode resultatene de hadde som vikarer i fjor høst. Med de resultatene skulle det litt til å overbevise noen om at hverken Petter Myhre eller Knut Tørum holdt mål. Kunne de klare å ta så mange poeng en høst i Tippeligaen, var vel det alene grunn god nok til å ansette dem!

Tja. Vel. Jeg tror det var Liverpools Bill Shankly som krevde svar av talentspeideren sin da sistnevnte hadde sett en spiller fem-seks ganger. Jeg kan ikke det, sa talentspeideren, for jeg har ennå ikke sett han og laget tape (i motgang). På den annen side: Det er friskt å satse på annet enn resirkulerte trenere, men heller ikke det er noen garanti for gode fremtidige resultater.

I forhold til fjorårshøsten skal VIF-spillerne og trener Petter Myhre få erfare at mye og mange forandrer seg når seire byttes med tap.

Spørsmålet er hvordan alle de involverte i Vålerenga forholder seg til det og hva de gjør med det!


Kommentarer:
Postet av: TANDERSEN

Det som jeg reagerer mest på når de nevnte klubbene har motgang er at de to nevnte trenerne er kjapt ute med å kritisere enkeltspillere. Er dette godt lederskap?

Dette får meg til å tenke på Alex Feruson som er lojal nesten til det irriterende i forhold til egne spillere.
De spillerne som har utfordret ham: van Nistelrooy(toppscorer i primera og toppscorer i ManU forrige sesong)Jaap Staam, David Beckham
m.fler er borte fra klubben på tross av (eller pga stjernestatusen). Ferguson mener disse spillerne setter egne interesser foran lagets og tar konsekvensen av det.
Dette vitner om en trener/manager som har all makt og vet å bruke den.

Knut Thorbjørn Eggen gikk som kjent av da hans makt ble innskrenket i det at han måtte rapportere til den kjente "lyrikeren" Morgan Andersen i Fredrikstad. VOKSENT GJORT...

Jeg tror ikke spillerne til Tørum/ Myhre er villig nok til å blø for "en av gutta".....

11.mai.2007 @ 16:53

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5436380
hits