TV2Nettavisen

Apropos løpegutter

Av Bengt Eriksen - 03.mai.2007 @ 20:19

For det første: Jeg lurer på mye, men ikke så mye at jeg bruker spørsmålstegn (?) i stedet for tankestrek (som ikke kan skrives i parentesen, for da blir det på ny et spørsmålstegn!). Verktøyet som skal oversette tegn fra mitt tekstdokument til bloggteksten, nekter å gjøre jobben sin. Det bruker konsekvent spørsmålstegn når det ikke vet bedre. Det er å anbefale for de fleste av oss, men som tegnsettingsoversetter (anførselstegn, tankestrek mv.) blir det ensidig og lite treffende.

For det andre: Det var langt fra min mening å starte en dopingdebatt (se kommentarene etter nevnte blogg). Langt mindre å spekulere vilt i hvilke spillere som kan være dopet. Jeg nevnte spillere fra 60-, 70-, 0g 80-tallet i tillegg til Gattuso nettopp for å påpeke hvor viktig såkalte arbeidsmaur har vært og er for fotballag.

Mer var det ikke.


Kommentarer:
Postet av: Stone

Hvis du bruker word og skriver tankestreker - slik som her - så gjør word om disse fra bindestreker til tankestreker; dvs at programmet forlenger disse. Ved å kopiere teksten vil den automatiske kodingen i word også bli kopiert og denne fremkommer dermed som spørsmålstegn.
Du kan oppheve denne funksjonen i word eller gå tilbake etter at du har skrevet innlegget og manuelt rette tilbake til bindestrek.

Mer var det ikke.

10.mai.2007 @ 13:54

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5429596
hits