TV2Nettavisen

Første innlegg

Av Bengt Eriksen - 03.apr.2006 @ 17:18

Velkommen til min blogg!


Kommentarer:
Postet av: Broltus

Hei
Hvordan tror du Bryne vil klare seg i år, og hvordan vil de eventyelt klare seg i tippeligaen?

Håper de rykker opp:)

30.apr.2006 @ 16:50
Postet av: Jonas Sivås SF fan!

Når jeg ser på Tippeliga lagene så er det nesten ingen stjerne venstre backer. Sånn fort tenkt så er den beste vel Hanstveit og han spiller ikke på landslaget engang, vi har også talenter som Trond Erik Bertelsen og Marius Johnsen . Jeg kan jo kanskje ramse opp alle sånn i farta. Brann: Erlend hanstveit, Stabæk: husker jeg ikke. FFK: Bertelsen, Sandefjord: Tom Kristoffersen, Lyn: Eriksen tror jeg. Start: Marius Johnsen, Rosenborg: Dorsin, Vålerenga: Hovi, Viking: Fredric Lundqvist, Odd: Bomhoff tror jeg, LSK: Steffanuto, Molde: Kallio, Ham Kam: Corrales og Tromsø: Husker ikke. Hva syntes du?

30.apr.2006 @ 17:10
Postet av: heandreb

gleder meg til å se bloggene dine bengteboy

30.apr.2006 @ 17:32
Postet av: Kongen

Jeg er bare sikker på at rbk vinner i år, tipper de vinner med 7poeng!

30.apr.2006 @ 17:51
Postet av: Tim35

Halla bengt... savner deg i vålerenga da....hadde du blitt med i vålerenga som sportslig arbeider om du hadde fått sjansen??
Tim fra Oppsal

30.apr.2006 @ 19:58
Postet av: Lars Thoresen

Hei Bengt !
Aller først må jeg takke for at det finnes kompentanse personer på TV2 -sporten/fotball xtra som deg ! Det er faktisk INGEN som har mer saklige innspill og konkrete kommentarer enn deg !
Du ligner nok litt på din far :) Selv trente han meg som junior på A-laget til Ullern i sin tid. En MEGET dyktig trener ! Så til poenget.
- Jeg forstår at man på TV2 må ha en viss etikett, men Når man ser på VIF for tiden og måten de har lagt opp spillerkjøpene på i forkant av sesongen må man stille seg følgende spml: - Hvorfor er ikke dere i Tv2 sporten mer kritisk til disposisjonene VIF, som HVA seriemester har gjort før seriestart iflh forbredelser og å forsvare sin posisjon.... Hvilken klubb i verden, som eksisterende sereimester, kjøper inn enn vingback... Som det - store kjøpet-... Når problemet deres gjennom hele forrige sesong var goalgettere? Laget er homogent bra. JA. og de ble serimestere i Norge, ifjor, men kvaliteten og verdien av det....... kan man spørre seg i ettertid hvor den var ..? Derfor spør jeg videre; Man kjøper inn en Spiller fra landslagsmiljøet i Georgia og bentytter ikke mannen ? REkdal forklarer i media .. han trenger tid... Jeg registrer at han har scoret flere mål på antall minutter spilt enn de fleste i stallen... Istedet velger han ... Dos santos, som er ewn MEGET habil back, men Ingen spiss..Det har han BEVIST 0- GJENNOMBRUDDSKRAFT. Berre er faktisk extremt tekinsk.. ifjor .. klaffet alt, men ikke glem hva som skjedde FØR det.. nå er han tilbake på samme spor.. altså heller ingen GJENNOMBRUDDSKRAFT. Jeg ber således deg som xpert og med saklig innspill og prøve å påvirke denne debatten. For Norsk fotball er det Xtremt viktig å finne frem til målrik fotball ..SElv lagde jeg over 100 mål i junior A-serien i oslo gjennom et par år .. Uten sammenlignelse.. men DET å SCORE MÅL har ikke alltid med ekstrem kompetanse å gjøre .. derimot med plasserings evne og en svært stor sult etter å score mål. Da må man stå mao på rett sted til rett tid. Enkelt å si, men ikke lett å finne. Det er egentig bare syntonymt med Norsk Fotball. Håpåer DETTE PROBLEMET kan diskuteres mer i fremtiden .. Min erfaring med Norsk Fotball, også 1 divisjonsfotball... Altfor MYE kondis trenig... for lite teknisk trening.... Du kan spare mange meter løping på å ha teknisk kontroll over en ball. :)))

30.apr.2006 @ 21:30
URL: http://www.tipskanalen.no
Postet av: Rubinho

Hei Bengt..

Har ikke ork ikveld til å skrive mer enn at det er hyggelig at Tv 2 har annsatt en ekspertkomentator!

Du har snøring..

30.apr.2006 @ 22:42
Postet av: heandreb

nå må ikke dere bli for keene på han da, la gutten få skrive noe som dere kan bite i først

30.apr.2006 @ 23:18
Postet av: Martin Bjertness

Hva synes du egentlig om Stabæk? Mener å huske at du sa at folk i Bærum burde konsentrere seg om å studere på BI eller i USA. Mener du det fortsatt? Husk at supporterkulturen vokser og at mange i Bærum holder med alle andre lag.

Ellers vil jeg si at du har peiling og er dyktig. Stabæk, alltid uansett

01.mai.2006 @ 00:15
Postet av: Arve

Har alltid lurt på hvor du jobber når du ikke er på skjermen, kan du si noe om det?.

01.mai.2006 @ 01:00
Postet av: Engis

Hei Bengt!
Hvordan tror du de tre øvreste plassen blir fordelt i årets tippeliga?
Hva tror du i Adeccoligaen?
AAFK

01.mai.2006 @ 10:06
Postet av: Han Martin Vilberg

Hei Bengt!

Jeg er en 22 år gammel student som er Kammapatriot til beina. På onsdag er det kamp mot Kanarifugla. Her min oppfatninga av hvordan kampen blir, send gjene svar!!

Mange vil holde Lillestrøm som favoritter i denne kampen, siden de har sterke resultater å vise til i serieåpninga. Men jeg tror LSK vil få store problemer med å trenge gjennom et kompakt Kammaforsvar onsdag kveld.

For å ta det LSK er gode på, det angrepsmessige, først. Deres spisser, Occean og Mifsud(evt Sundgot), vil få kamp i duellene med Haraldsen/Pasoja. Mifsud stikker ofte ut på kantene, hvor Corales vil bli vanskelig å overliste. Han er etter min mening kanskje Tippeligaens beste venstreback for tiden. LSK vil få det vanskelig på sin høyre side! På deres venstre side vil de møte Steve Correman, som kanskje er kammas mest usikre punkt akkurat nå. Men kildene sier at han skal ha klart seg bra mot Tromsø sist helg, har jo slitt litt med posjonering og måte å spille på tidligere. Håper han står i mot på onsdag, Riise kan bli farlig med gode innlegg fra sin kant. LSKs Koren vil få like lite til mot kamma som mot FFK sist. Michalsen vil ta han helt ut av kampen sammen med Balakov. Men man vet aldri med Koren, her må kamma vise 100% konsentrasjon, 99% holder dessverre ikke mot den mannen. Sørgård er etter min mening LSKs svakeste spiller og vil heller ikke få en stor kamp på Briskeby. Farten er noe LSK er bedre en Kamma på på denne banehalvdelen, derfor er det viktig for Kammaforsvaret å komme i kroppen på hver og en LSKspiller før han får utretta noe som helst.

Jeg nevnte Kammas Balakov, som jeg tror kanskje blir TLs nye Koren! Ikke bare er han god offensivt med sikre pasninger, gode løp og et suverent overblikk, men han er også stødig defensivt og vil sammen med Michalsen gjøre Kammas midtbane slagkraftig! Overganger vil bli gull verdt på onsdag, der vil Kamma bite fra seg!

Kammas andre joker onsdal blir Espen Olsen. Ringberg vil bli passa godt på av Kippe og Øren/Gullerud(hvis han er tilbake fra skade), vil LSKs backer være obs på. De vet nok hva Gullerud utretta mot FFK og vil være observante. Derfor er alt duket for Espen Olsen som alltid er god mot fugla!! Sammen med Balakov, som jeg håper vil komme på gode løp bakfra. LSK tror jeg bli møtt med mye av sin egen medisin i denne kampen, noe de ikke vil like.

Keeperduellen Rønningen/Müller avgjøres av den som har det beste forsvaret foran seg, men Müller blir nok nødt til å ta noen 100% sjanser fra Kamma, som jeg tror vil greie å komme bak LSKs forsvar et par ganger. Rønningen må også beholde roen som han har hittil i sesongen og vise fram praktrednigner på langskudd og være trygg på dødballer og innlegg fra kantene. Det blir mye midtbanekriging og keeperene vil ikke bli overlasta med arbeid i denne kampen, men de må også holde konsentrasjonen, for sjanser vil det bli i begge ender!

HamKams dødballer er minst like kjente som LSK sine. Har en følelse av at sjansene heller vil komme på gjennomspill, noe ulikt for HamKam. Kampen vises på TV, noe Kamma ikke har så gode erfaringer med fra før. Men under ledelse av Grodås tror jeg Kamma vil opptre noe mer variert i denne kampen enn ellers. Grodås har allerede motbevist bortekampkomplekset Kamma har hatt over seg de siste årene, så hvorfor ikke en god kamp på TV? Men for all del, Kamma vil nok spille på det de er gode på, oppspill på Ringberg bl.a. Det som er viktig for HamKam offensivt er å endre sitt spill hvis plan A ikke fungerer overhodet. Kanskje blir Kippe for sterk i lufta, da er det viktig å heller satse på løpskraft! Der er Kamma bedre enn LSK. Veit at HamKam vil vise seg fram og gi ALT i denne kampen, denne vinner de. Tar rotta på kritikerne onsdag, igjen!!


Håper du tar deg en 5-minutter og svarer på mailen min. Første gang jeg gjør noe som det her, spennende å vite hva en ekte ekspert har å si;)

Mvh Hans Martin Vilberg

01.mai.2006 @ 17:41
Postet av: heandreb

han martin vilberg....hvorfor i all verden skrive så mye når bengtern selv ikke har skrevet noe som helst....are u crazy?

02.mai.2006 @ 14:42
Postet av: Eivind

kammapatriot til beinet? han heter da vitterlig Balaz Nikolov, ikke Balakov :P

02.mai.2006 @ 20:10
Postet av: Eivind

Foresten Bengt, du må blogge snart. Du er en av TV2s få EKSPERTkommentatorer

02.mai.2006 @ 20:12
Postet av: Øyvind

Hva skjer a Bengt? Nå må du snart sette deg ned med penn og papir og gi oss noen etterlengtede blogger her. La blekket flyte Bengt!

03.mai.2006 @ 16:30
Postet av: Leif

Hvorfor lyktes noen straffer og noen ikke ?
Finnes statistikker på dette for eksempel ?

04.mai.2006 @ 08:56
Postet av: kim

Hvorfor mobber dere fotball experter lag fra
vestfold spesielt Ørn-Horten og Sandefjord

04.mai.2006 @ 12:21
Postet av: Kenta

Godt å gjort å gi deg tittelen fotballekspert. Faen for en taper.

04.mai.2006 @ 13:36
Postet av: ?

Sånn her sånn.

04.mai.2006 @ 19:22
Postet av: Bygers

Hei Bengt !
Aller først må jeg takke for at det finnes kompentanse personer på TV2 -sporten/fotball xtra som deg ! Det er faktisk INGEN som har mer saklige innspill og konkrete kommentarer enn deg !
Du ligner nok litt på din far :) Selv trente han Lars Thoresen som junior på A-laget til Ullern i sin tid. En MEGET dyktig trener ! Så til poenget.
- Jeg forstår at man på TV2 må ha en viss etikett, men Når man ser på VIF for tiden og måten de har lagt opp spillerkjøpene på i forkant av sesongen må man stille seg følgende spml: - Hvorfor er ikke dere i Tv2 sporten mer kritisk til disposisjonene VIF, som HVA seriemester har gjort før seriestart iflh forbredelser og å forsvare sin posisjon.... Hvilken klubb i verden, som eksisterende sereimester, kjøper inn enn vingback... Som det - store kjøpet-... Når problemet deres gjennom hele forrige sesong var goalgettere? Laget er homogent bra. JA. og de ble serimestere i Norge, ifjor, men kvaliteten og verdien av det....... kan man spørre seg i ettertid hvor den var ..? Derfor spør jeg videre; Man kjøper inn en Spiller fra landslagsmiljøet i Georgia og bentytter ikke mannen ? REkdal forklarer i media .. han trenger tid... Jeg registrer at han har scoret flere mål på antall minutter spilt enn de fleste i stallen... Istedet velger han ... Dos santos, som er ewn MEGET habil back, men Ingen spiss..Det har han BEVIST 0- GJENNOMBRUDDSKRAFT. Berre er faktisk extremt tekinsk.. ifjor .. klaffet alt, men ikke glem hva som skjedde FØR det.. nå er han tilbake på samme spor.. altså heller ingen GJENNOMBRUDDSKRAFT. Jeg ber således deg som xpert og med saklig innspill og prøve å påvirke denne debatten. For Norsk fotball er det Xtremt viktig å finne frem til målrik fotball ..SElv lagde jeg over 100 mål i junior A-serien i oslo gjennom et par år .. Uten sammenlignelse.. men DET å SCORE MÅL har ikke alltid med ekstrem kompetanse å gjøre .. derimot med plasserings evne og en svært stor sult etter å score mål. Da må man stå mao på rett sted til rett tid. Enkelt å si, men ikke lett å finne. Det er egentig bare syntonymt med Norsk Fotball. Håpåer DETTE PROBLEMET kan diskuteres mer i fremtiden .. Min erfaring med Norsk Fotball, også 1 divisjonsfotball... Altfor MYE kondis trenig... for lite teknisk trening.... Du kan spare mange meter løping på å ha teknisk kontroll over en ball. :)))

05.mai.2006 @ 08:15
Postet av: Adams

Hei!
Er det ikke smått idiotisk at dommerne skal stå og be om unnskyldning for det de har dømt??
Noen er i ferd med å ødelegge fotballen her hjemme , og dere i TV2 leder an.Trenerne står med monitorer og linjal , spoler frem, spoler tilbake og finner ut at sett fra en annen vinkel så var det ikke sånn det så ut.Patetisk...Hva er vitsen?Da får dere sette opp en alternativ tabell hvor det rette er idømt.Ved feil offside strykes målet og lagene mister poenga osv.osv.osv.Så har dere mer tøv å komme med.

07.mai.2006 @ 21:20
Postet av: Kalle Ulseth

Hei Bengt.
Du er selfølgelig best av alle i tv ruta.
Er det sant at du var playmaker i dine gamle dager på juniorlaget til Vålenga.

12.mai.2006 @ 13:09
Postet av: Rasmus Fatland

hei Bengt!

21.mai.2006 @ 14:54
URL: http://cristiano.nettblogg.no
Postet av: Clausewitz

Interessant innlegg om Robert Koren. Selv synes jeg han er en glimrende spiller, men tror han kan glemme å spille i Primera Division. Er det en rolle der det finnes mange gode spillere er det playmakerrollen. At Koren skal kunne konkurrere med spillere som Riquelme og Deco er heller tvilsomt. For å være playmaker må man være ekstremt god. Laget er gjerne bygd rundt disse spillerne. Koren er god nok for LSK og hever laget betraktelig, men at han skal heve et lag i Spania har jeg lite tro på. Kanskje kan han lykkes i Belgia/Nederland/Portugal eller noen av de andre ligaene som ligger mellom standarden i Tippeligaen og Primera Division. Drar han til en av de store ligaene kommer han nok tilbake til Tippeligaen i retur om ikke alt for lenge.

22.sep.2006 @ 19:37

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/1044724
hits